Longines FEIEuropea Championships Paard Tebbie

Breng Tebbie in beweging

Van 19 t/m 25 augustus 2019 worden maar liefst drie Europese Kampioenschappen paardensport gehost in Rotterdam: de FEI European Championships Jumping, Dressage & Para-Dressage. Het wordt het grootste hippische evenement ooit in het Kralingse Bos en het grootste in Nederland na de Wereldruiterspelen van 1994. Om het event onder de aandacht te brengen bij alle Rotterdammers is er een prachtig Iconisch paard op de wereld gezet. Het paard is bijna 3 meter hoog en weegt zo'n 400 kilo en draagt de oer-Rotterdamse naam Tebbie.


Win jij de race?
Dit paard is niet gemaakt om op te rijden, maar het kan wel aangespoord worden om in beweging te komen. Verzamel een aantal teamgenoten en ga de uitdaging aan om het paard zo snel mogelijk 50 meter te laten afleggen door het voort te trekken.

Hoe werkt het?
Stel een team samen van 5 personen in de leeftijdsgroepen 14 t/m 16 jaar, 17+ of 35+ en schrijf je in voor 1 van de 2 kwalificatiemomenten. De snelste teams plaatsen zich voor de finaleronde en maken kans op een Sportprijs op Maat voor het team.

Kwalificaties
Zaterdag 18 mei- parkeerplaats Ahoy Rotterdam
Zondag 30 juni -parkeerplaats Topsportcentrum
De kwalificaties vinden plaats tussen 13.00 en 15.00 uur

De Finale!
De finale vindt plaats op vrijdag 16 augustus. Als je je met je team hiervoor hebt geplaatst, ontvang je van ons een speciale uitnodiging voor deze dag met alle informatie die je nodig hebt.

Schrijf je in!
Meld je aan voor de race met het Iconisch paard onderstaand formulier.